Per inscriureus o demanar més informació podeu contactar-nos a:

info@elreidelamagia.cat             T. 933197393            

CLASSES PARTICULARS D'IL·LUSIONISME

 El nostre objectiu és que els nostres alumnes aprenguin el màxim possible i de la millor manera possible. Per això oferim aquest curs complert d'il·lusionisme, personalitzat i adaptat al nivell de cada alumne.

 El curs té un format d'una classe particular setmanal durant els mesos de setembre a juny. Acceptem alumnes nous durant tot l'any i l'horari serà a convenir amb el professor. El temari i la línia a seguir serà traçada entre el professor i l'alumne.

 El món de l'il·lusionisme és inmens, d'aquesta manera podem reforçar aquelles matèries que cridin més l'atenció de cada alumne i assegurar un aprenentatge efectiu i motivador

 Aquest curs és adequat per a tot tipus de persones, tant per a gent ja iniciada o de nivell avançat, com per a persones que mai han practicat il·lusionisme.

 El professor que dirigeix aquest curs és en Pere Rafart, expert en màgia de prop, un dels millors tècnics i artistes a nivell internacional. Guanyador d'un Primer Premi Nacional i 2n Classificat del FISM Worlds Championships of Magic. 

 A més a més, mentre duri el curs, l'alumne disfrutarà d'un 10% de descompte al comprar jocs de mans a la nostra botiga i d'un 5% en llibres!

- Dirigit a joves i adults (edat mínima 13 anys). 

- Les classes es realitzen de forma presencial al nostre establiment El Rei de la Màgia al carrer de la Princesa 11, 08003 de Barcelona

- Per més informació i inscripcions:
info@elreidelamagia.cat
933197393

CURS DE MÀGIA INFANTIL

Curs dirigit per en Pau Martínez (propietari de El Rei de la Màgia) i destinat a nens i nenes que estiguin cursant 4t, 5è i 6è de primaria.
 
 El curs té un format de dues classes al mes, en horari de dissabte matí de 10 h a 11:30 h durant els mesos d'octubre a juny. El temari és cíclic, de manera que un alumne que s'apunti a l'octubre completarà el curs sencer al juny, i un alumne que s'apuntés al gener l'acabaria al desembre.
 
 Durant el curs tractarem jocs i tècniques de totes les branques de la màgia (cartes, monedes, cordes, mentalisme...), incidint en efectes senzills i versàtils perquè siguin assumibles per tots els alumnes. Tot el temari estarà disponible en vídeo en línia per poder repassar i assajar els jocs apresos a casa, i tot el material necessari està inclòs.
 
 Les dates de les classes dels primers 3 mesos són les següents:
- 8 i 22 d'octubre 2022
- 5 i 19 de novembre 2022
- 3 i 17 de desembre 2022
 
Les dates exactes de les classes de gener, febrer i març les donarem al desembre. I les d'abril, maig i juny les donarem al març. Intentarem que sempre siguin dissabtes intercalats.
 
 - Les classes es realitzen de forma presencial al nostre establiment El Rei de la Màgia al carrer de la Princesa 11, 08003 de Barcelona

- Per més informació i inscripcions:
info@elreidelamagia.cat
933197393

MASTERCLASS INICIACIÓ CARTOMÀGIA

Presentem aquesta Masterclass de 4 hores d'Iniciació a la Cartomàgia com la manera perfecte d'iniciar-se i perfeccionar les tècniques i moviments bàsics de la màgia amb cartes. L'alumne no només descubrirà diferents tècniques i maneigs, també apendrà com fer un ús pràctic d'aquestes habilitats en la construcció de jocs i rutines.

Els nostres cursos tenen com a objectiu que els alumnes assoleixin les tècniques completamentexplicades sense oblidar la posada en escena, presentació i la importantíssima part psicològica de l'il·lusionisme.

 El professor que dirigirà aquest curs és en 
Pere Rafart, expert en màgia de prop, un dels millors tècnics i artistes a nivell internacional. Guanyador d'un Primer Premi Nacional i 2n Classificat del FISM Worlds Championships of Magic.

- Horari: diumenge 15 de maig de 2022 de 10h a 14h.

- Ubicació: El Rei de la Màgia al carrer de la Princesa 11, 08003 de Barcelona

- El curs inclou material físic i apunts audiovisuals online.

- Dirigit a joves i adults (edat mínima 13 anys). 

- Per més informació i inscripcions:
info@elreidelamagia.cat
933197393