Per inscriureus o demanar més informació podeu contactar-nos a:

info@elreidelamagia.cat             T. 933197393             Whatsapp 633030490

CURS DE MÀGIA PERSONALITZAT

 El nostre objectiu és que els nostres alumnes aprenguin el màxim possible i de la millor manera possible. Per això oferim aquest curs complert d'il·lusionisme, personalitzat i adaptat al nivell de cada alumne.

 Així doncs, les classes seran d'un màxim de tres alumnes per assegurar que tinguin el mateix nivell i ritme d'aprenentatge. A més a més, el temari i la línia a seguir serà traçada entre el professor i l'alumne.

 El món de l'il·lusionisme és inmens, d'aquesta manera podem reforçar aquelles matèries que cridin més l'atenció de cada alumne i assegurar un aprenentatge efectiu i motivador

 Aquest curs és adequat per a tot tipus de persones, tant per a gent ja iniciada o de nivell avançat, com per a persones que mai han practicat il·lusionisme.

 El professor que dirigirà aquest curs és en Pere Rafart, expert en màgia de prop, un dels millors tècnics i artistes a nivell internacional. Guanyador d'un Primer Premi Nacional i 2n Classificat del FISM Worlds Championships of Magic. 

 A més a més, mentre duri el curs, l'alumne disfrutarà d'un 10% de descompte al comprar jocs de mans a la nostra botiga i d'un 5% en llibres!

- Dirigit a joves i adults (edat mínima 13 anys). 

- Per més informació i inscripcions:

info@elreidelamagia.cat
933197393

CURS PER NENS/ES (DE 8 A 12 ANYS)

Tres sessions diferents, dirigides per Rosa Mª Llop, amb un contingut molt lúdic i pedagògic.

- Jocs clàssics essencials.

- Coneixem els Naips.

- Màgia de paper, cordill i escena.


 Els nostres cursos tenen com a objectiu que els alumnes assoleixin les tècniques completament sense oblidar la posada en escena, presentació i la importantíssima part psicològica de l'il·lusionisme.

 Tot en un grup reduït. Places limitades a 8 infants

 A més a més, mentre duri el curs, l'alumne disfrutarà d'un 10% de descompte al comprar jocs de mans a la nostra botiga i d'un 5% en llibres!

    
 Dates: PRÒXIMAMENT - Donada la situació amb la COVID - 19 aquest curs no està disponible.