RUTA: HISTÒRIA DE LA MÀGIA

 L'activitat consisteix en un recorregut que va des de la Catedral de Barcelona fins la Plaça Reial, i acaba al nostre establiment al carrer de la Princesa. A cada emplaçament disfrutarem d'un joc de mans i parlarem de diferents anècdotes i personatges vinculats a la història de la Màgia, com Joaquim Partagàs, Carlston, Fructuos Canonge o el poeta Joan Brossa. De tornada a la botiga disfrutarem d'una petita demostració de jocs històrics de la botiga centenaria.

 Una activitat on descobrir l'història de l'il·lusionisme a través de la ciutat de Barcelona i la botiga de màgia més antiga del món.

 - Inclou un Joc de Màgia per a cada assistent que ensenyarem com realitzar-lo durant la ruta.

- Preu: 15€

- Activitat recomenada per adults i nens majors de 10 anys.

- Duració aproximada: 75 minuts

Pròximes dates disponibles:

- Dissabte 2 d'abril de 2022 a les 10h

- Dissabte 9 d'abril de 2002 a les 10h

- Dissabte 30 d'abril de 2022 a les 10h

També hi ha possibilitat de contractar la ruta en dates concretes per a grups privats.

Per més informació i reserves contactar a info@elreidelamagia.cat / 933197393 

"EL REI DE LA MÀGIA EXPERIENCE"

 Viu l'experiència de "El Rei de la Màgia, durant 60 minuts t'endinsaràs en la botiga de màgia més antiga del món de la mà del prestigiós il·lusionista català Pere Rafart, coneixeràs l'història del centenari establiment fundat el 1881 pel llegendari prestidigitador Joaquim Partagás i descobriràs l'evolució de la màgia en aquests gairebé cent quaranta anys d'història.

 Una sessió a tocar dels teus ulls, en l'històrica botiga del carrer Princesa, al cor de Barcelona.

 Gaudeix amb un aforament que no superarà la vintena d'ulls, d'un il·lusionista de primer nivell que t'acompanyarà per descobrir la màgia i l'història de "El Rei de la Màgia". A més a més, a cada sessió es sortejarà entre els assistents una capsa de màgia amb 50 jocs de El Rei de la Magia!

 Una experiència autentica i singular.

 
Pere Rafart és primer premi nacional de màgia per la Societat Espanyola d'il·lusionisme, i va obtenir un premi mundial al World Championship of Magic de Corea del Sud per part de la FISM (Federació Internacional de Societats Màgiques).

Activitat no recomenada a menors de 10 anys.

Preu: 15€ que com al 1881, es cobren en efectiu. Inclou un joc de màgia de la nostra botiga que en Pere us explicarà durant l'activitat.

Idioma: Català

+INFO i RESERVES: info@elreidelamagia.cat / 933197393

Pròximes dates disponibles:

Ara mateix només és possible contractar aquest esdeveniment per a un grup tancat (data i hora a concretar amb els assistents).CONTRACTACIÓ D'ARTISTES:


 Cada any diferents empreses i entitats escullen el Rei de la màgia per organitzar i assessorar els seus esdeveniments, festes de nadal, comiats per jubilació, presentac

Ens encarreguem de portar els millors artistes i mags professionals al teu esdeveniment. Disposem dels màxims experts en tot tipus d'il·lusionisme:

    •    Grans il·lusions
    •    Màgia infantil i per tota la família
    •    Màgia de prop
    •    Màgia de carrer
    •    Mentalisme i hipnosis
    •    Mestre de cerimonies (presentacions, casaments, showman...)


    •    Obsequis màgics pels assistents
    •    Tallers
    •    Presentacions personalitzades amb efectes creats especificament per a l'esdeveniment.
    •    Explica'ns la teva idea i la fem realitat!
 
 El Rei de la Màgia ha organitzat grans esdeveniments per clients com CosmoCaixa, CaixaForum, l'Ajuntament de Barcelona o el Gobern d'Andorra. Consulta'ns per trobar les millors solucions pel teu esdeveniment, ja siguis empresa, entitat, o privat.