El mago errante

35,00 €
Impostos inclosos *

Un gran llibre per mags de restaurant i còctel

Quantitat
Exhaurit

  • Enviament
24-48 hores amb TNT
1-5 dies amb Correus Enviament 24-48 hores amb TNT 1-5 dies amb Correus
  • La devolució d'un producte solament serà acceptada  fins a 10 dies després de la recepció de la comanda si l'article està defectuós o no cumpleix amb la descripció del fabricant
La devolució d'un producte solament serà acceptada fins a 10 dies després de la recepció de la comanda si l'article està defectuós o no cumpleix amb la descripció del fabricant

Resulta complicadíssim trobar llibres que es dediquin a fons a l'aspecte professional de la màgia. Els qui tenen èxit en la seva vida laboral es guarden bé de revelar els seus secrets… fins ara.

Mark Leveridge és un dels mags més contractats de Regne Unit i un gran escriptor i divulgador de la màgia. En aquest llibre torni absolutament tot el seu coneixement sobre la màgia professional (en general) i la de restaurant i còctel (en particular). Llegiràs per primera vegada un estudi seriós sobre temes tan complexos com quant cobrar, com contactar amb els clients, com fer publicitat o com triar l'ordre de taules a l'hora de fer màgia. Aquí trobaràs tot el que necessitis i més.

A més t'ensenya jocs directes i de qualitat que introduir directament en el teu repertori i que et serviran de guia en triar la resta de jocs que vas a fer. Fins i tot hi ha un capítol dedicat a triar el repertori amb un estudi sobre les característiques que requereix un joc per a màgia de còctel.

Un llibre imprescindible per al mag que vulgui cobrar pel seu art.