A fuego lento VOL.I

40,00 €
Impostos inclosos Enviament: 24 - 48h (laborables)*

Una joia per iniciats al món de la màgia en la que Joaquín Matas comparteix idees originals

Quantitat
Last items in stock

  • Enviament
24-48 hores amb TNT
1-5 dies amb Correus Enviament 24-48 hores amb TNT 1-5 dies amb Correus
  • La devolució d'un producte solament serà acceptada  fins a 10 dies després de la recepció de la comanda si l'article està defectuós o no cumpleix amb la descripció del fabricant
La devolució d'un producte solament serà acceptada fins a 10 dies després de la recepció de la comanda si l'article està defectuós o no cumpleix amb la descripció del fabricant
PayPal

Benvingut al primer treball en gran format de Joaquín Matas: A Fuego Lento. En aquest primer volúmen descobriràs la seva sessió formal de màgia d'a prop, inclosos tots els secrets, estructures i preparacions amb tal detall que sentiràs que estàs rebent una classe mestra del propi Joaquín. No s'ha deixat gens en el tinter! La segona part està dedicada a màgia informal, la que tot mag ha de tenir en el seu arsenal preparada per deixar atònits a propis i estranys si més no l'hi esperin.

Màgia d'Alt Voltatge per a ocasions especials.

L'últim capítol del llibre és un regal a la comunitat màgica: Els gobelets de Vernon tuneados. Un estudi en profunditat d'un dels grans clàssics de la màgia, renovat i poliment fins a aconseguir un nou nivell per un dels majors experts en el tema.
Màgia de qualitat, potent i creada des de l'esperit d'un professional que no olvi- dóna que la màgia és també la passió de la seva vida.