PACK Dau Màgic Escena + Capsetes del Mandarí + Mocadors Camaleó

99,00 €
Impostos inclosos Enviament: 24 - 48h (laborables)*

Disfruta d'aquest PACK ESPECIAL de NADAL! Els tres productes per separat sumen un preu de 116€, aprofita la oferta amb descompte i aconsegueix el PACK per només 99€!

Quantitat

  • Enviament
24-48 hores amb TNT
1-5 dies amb Correus Enviament 24-48 hores amb TNT 1-5 dies amb Correus
  • La devolució d'un producte solament serà acceptada  fins a 10 dies després de la recepció de la comanda si l'article està defectuós o no cumpleix amb la descripció del fabricant
La devolució d'un producte solament serà acceptada fins a 10 dies després de la recepció de la comanda si l'article està defectuós o no cumpleix amb la descripció del fabricant
PayPal

Disfruta d'aquest PACK ESPECIAL de NADAL! Els tres productes per separat sumen un preu de 116€, aprofita la oferta amb descompte i aconsegueix el PACK per només 99€!

Dau Màgic Escena: Un dau massis de fusta passa invisiblement de sobre la taula a l'interior d'un barret. Fabricació artesanal El Rei de la Màgia. Construcció en cartró dur i fusta. Funcionament perfecte. Acabat excel·lent.

Cajitas del Mandarín: Després de deixar examinar un tub a algú del public, juntmanent amb tres capsetes de cartró (dues blaves i una vermella), es col·loca dins de la capseta vermella un mocador, a continuació es cobreixen les capsetes amb un tub. Durant el transcurs del joc la capseta vermella canvia de lloc unes quantes vegades, més tard, el mag introdueix el mocador a la seva butxaca i aquest desapareix per trobar-lo novament dins de la seva capseta. Una sèrie de diversos prodigis que succeeixen mentre s'explica una fascinant fábula oriental.

Mocadors Camaleó: Es mostren dos mocadors de seda de 40cmx40cm, un de color verd i l'altre de color groc. Amb un movimient màgic el mag transforma els mocadors que passan a ser de color vermell i blau respectivament. Fabricats en seda de màxima qualitat.