Caixa de Cartomàgia "El Rei de la Màgia"

95,00 €
Impostos inclosos Enviament: 24 - 48h (laborables)*

Disfruta d'aquest pack de cartomagia especial dissenyat per nosaltres. Una capsa de fusta feta a mida per guardar els 7 jocs que incloiu. A més a més també hi trobaràs una baralla Bicycle Standard i un tapet de tamany de viatge.

Quantitat

  • Enviament
24-48 hores amb TNT
1-5 dies amb Correus Enviament 24-48 hores amb TNT 1-5 dies amb Correus
  • La devolució d'un producte solament serà acceptada  fins a 10 dies després de la recepció de la comanda si l'article està defectuós o no cumpleix amb la descripció del fabricant
La devolució d'un producte solament serà acceptada fins a 10 dies després de la recepció de la comanda si l'article està defectuós o no cumpleix amb la descripció del fabricant

Disfruta d'aquest pack de cartomagia especial dissenyat per nosaltres. Una capsa de fusta feta a mida per guardar els 7 jocs que incloiu. A més a més també hi trobaràs una baralla Bicycle Standard i un tapet de tamany de viatge.

Descripció del contingut:

Casualitat Prevista: Fabricació El Rei de la Màgia. Es deixen 5 cartes sobra la taula, dors amunt per ocultar les cares. Algú del públic mira una de les cartes. El mag/a recull les cartes i les guarda a la butxaca. Mitjançant un snetit del tacte sobrehumà retira 4 cartes i la que queda a la butxaca coincideix amb l'escollida pel públic! Es pot repetir l'experiment perquè ningú cregui que ha estat casualitat.

Carta Zap: El públic esculla una carta de la baralla. Seguidament es mostra un sobre transparent amb una carta en blanc a dins. Amb un moviment màgic, la carta blanca es transforma en la carta escollida!

Baralla Biselada: La baralla trucada bàsica de l'ilusionisme. Inclou unes instruccion amb diferents efectes.

Baralla Camaleó: Fabricació El Rei de la Màgia. Ensenyem una baralla de dorsos vermells. El públic escul una carta, i després de tallar el mag/a la troba a l'instant, a més a més tots els dorsos han canviat de color, excepte la carta escollida que segueix sent vermella! I finalment, el dors de la carta escollida també canvia de color!

Baralla Radio: Fabricació El Rei de la Màgia. Una de les baralles trucades classiques amb diferents usos i rutines. El públic escull una carta que es teletransporta del mig de la baralla a la part superior i finalment totes les cartes de la baralla es transformen en la carta escollida!

On És?: Fabricació El Rei de la Màgia. D'una petita cartera s'extreuen tres cartes. Una d'elles és un comodí. Es barallen i se situen sobre la taula boca avall, es pregunta on es troba la figura i el públic s'equivoca sempre. Es repeteix l'acció varies vegades fins que l'il·lusionista demostra que la figura ha desaparegut. Finalment es dona tot a examinar.

Predicció Dama: Fabricació El Rei de la Màgia. Dins un sobre hi tenim una predicció, hi han les 4 dames de la baralla de poker però només una està girada de cara, la resta estàn de dors. Es demana al públic que esculli una de les dames. Al extraure les cartes del sobre, només hi ha una de girada de cara i coincideix amb l'escollida, a més a més al donar la volta a la carta, és l'única amb el color del dors diferent

Baraja Bicycle Standard: Una baralla de marca Bicycle model Standard. Una de las baralles de més qualitat i la mésutilitzada pels il·lusionistes.

Tapet: Fabricació El Rei de la Màgia. De feltre verd tamany 28cm x 45cm, ideal per transport i viatjar. Practica els teus jocs de mans a qualsevol lloc!

ÈXIT ASSEGURAT.