Caja de Magia de Cerca de "El Rei de la Magia"

95,00 €
Impostos inclosos *

Gaudeix d'aquest pack de màgia de propespecial i dissenyat per nosaltres. Amb una capsa feta a mida per guardar els 8 efectes que inclou.

Descripció del contingut:

Moneda Penetrante: Una moneda firmada prèviament per un espectador desapareix de les mans del mag per trobar-se dins d'una bolsita lligada amb una goma tancada en una caixa de cartró lligada amb gomes elàstiques, que al seu torn es troba dins d'una altra caixa de fusta completament lligada amb més gomes.

Peix Evasiu: Un simpàtic peix de fusta amb el cos articulat està atravessat per un cordó just pel forat dels ulls i que s'allibera a la seva voluntat. Fabricació artesanal El Rei de la Màgia.

Anilla Intel·liigent: Fabricació El Rei de la Màgia. Es deixa caure una anella entre una cadena es queda anusada de forma miraculosa. Es dona a probar al públic i no ho aconsegueixen!

Xips de Colors: Es mostren dues fitxes (xips) de color negre que al juntar-les i fer un moviment màgic els clors de cada cara es transformen en 4 colors vistosos.

Elecció Joker: Fabricació El Rei de la Màgia. Ensenyem 4 cartes de doble dors i es deixen a sobre la taula. Algú del públic escull una de les cartes i misteriosament quan li donem la volta s'ha transformat en un comodí!

Cartas Boges: Fabricació El Rei de la Màgia. Les cares de 8 cartes del mateix valor es converteixen en 8 cartes de cara blanca!

La Evasió: Posem una cartulina de color negre dins d'una funda vermella i es traspassa amb un encuadernador just pel mig. Un segon es suficient perquè la cartulina s'alliberi i surti magicament de la funda!

Cargols Diabòlics: Un dels tres cargols de diferents colors és escollit pel públic. S'introdueixen els tres cargols a dins un tub transparent, i després de sacsejar-lo, únicament es desenrosca la femelladel cargol escollit. Aquest efecte es pot presentar de 3 formes diferents sense necessitat de perparació previ.

Quantitat
Exhaurit

  • Enviament
24-48 hores amb TNT
1-5 dies amb Correus Enviament 24-48 hores amb TNT 1-5 dies amb Correus
  • La devolució d'un producte solament serà acceptada  fins a 10 dies després de la recepció de la comanda si l'article està defectuós o no cumpleix amb la descripció del fabricant
La devolució d'un producte solament serà acceptada fins a 10 dies després de la recepció de la comanda si l'article està defectuós o no cumpleix amb la descripció del fabricant
PayPal