Cofre El Rei de la Màgia

120,00 €
Impostos inclosos Enviament: 24 - 48h (laborables)*

Gaudeix d'aquest pack d'iniciaicó, una sola unitat disponible! Inclou 6 jocs de màgia ben guardats dins d'un cofre antic d ela nostra botiga!

Dins el cofre hi trobareu els següents efectes:

- On És?: Fabricació El Rei de la Màgia. D'una petita cartera s'extreuen tres cartes. Una d'elles és un comodí. Es barallen i se situen sobre la taula boca avall, es pregunta on es troba la figura i el públic s'equivoca sempre. Es repeteix l'acció varies vegades fins que l'il·lusionista demostra que la figura ha desaparegut. Finalment es dona tot a examinar.

- Peix Evasiu: Un simpàtic peix de fusta amb el cos articulat està atravessat per un cordó just pel forat dels ulls. Un espectador voluntari agafa el peix per la cua. El mag agafa amb les seves mans els extrems del cordó i donant una petita estrebada el desenllaça del forat quedant el peix lliure a la mà de l'espectador. El cordó es desenllaça a la vista del públic. Tot es pot examinar abans i després. Un efecte enigmàtic que sorprén al més observador.

- Moneda Penetrant: Una moneda marcada prèviament per un espectador desapareix de les mans del mag per trobar-se dins d'una bolsita lligada amb una goma tancada en una caixa de cartró lligada amb gomes elàstiques, que al seu torn es troba dins d'una altra caixa de fusta completament lligada amb més gomes. Aquest efecte versió del Rei de la Màgia produeix gran sensació entre els espectadors. Fabricació El Rei de la Màgia Mesures: 7,5 x 5 x 3,5 cm. Construcció en: Fusta, cartró dur i ras. El fake és d'acer inoxidable. Funcionament perfecte. Acabat excel·lent.

- Dòlars enigmàtics: El/la il·lusionista mostra 4 papers en blanc que amb un ràpid moviment es transformen en bitllets. Joc clàssic de la nostra botiga, els bitllets estan impresos en motius especials del fundador de l'establiment.

- Pissarres del Diable: Fabricació El Rei de la Màgia. Es mostren dues pissarres petites sense ninguna inscripció, i s'uneixen entre si per mitjà d'una goma elàstica. Un espectador escolleix una carta a l'atzar i, després d'uns moments de concentració, apareix aquesta carta dibuixada en una de les pissarres. Les cartes i les pissarres es poden donar a examinar.

- Dau Màgic: Fabricació El Rei de la Màgia, construcció en cartró dur i fusta. Un dau massis passa invisiblement de sobre la taula a l'interior d'un barret. Fabricació artesanal El Rei de la Màgia.

Quantitat
Last items in stock

  • Enviament
24-48 hores amb TNT
1-5 dies amb Correus Enviament 24-48 hores amb TNT 1-5 dies amb Correus
  • La devolució d'un producte solament serà acceptada  fins a 10 dies després de la recepció de la comanda si l'article està defectuós o no cumpleix amb la descripció del fabricant
La devolució d'un producte solament serà acceptada fins a 10 dies després de la recepció de la comanda si l'article està defectuós o no cumpleix amb la descripció del fabricant
PayPal