PACK NENS (4 a 7 anys)

24,00 €
Impostos inclosos Enviament: 24 - 48h (laborables)*

Us presentem aquest pack de màgia ideal per nens i nenes de 4 a 7 anys. Inclou les instruccions en video online.

Quantitat

  • Enviament
24-48 hores amb TNT
1-5 dies amb Correus Enviament 24-48 hores amb TNT 1-5 dies amb Correus
  • La devolució d'un producte solament serà acceptada  fins a 10 dies després de la recepció de la comanda si l'article està defectuós o no cumpleix amb la descripció del fabricant
La devolució d'un producte solament serà acceptada fins a 10 dies després de la recepció de la comanda si l'article està defectuós o no cumpleix amb la descripció del fabricant

Inclou:

Vareta Màgica: Una Vareta Màgica trucada per fer diferents efectes de telekinesis!

Dau de Colors: Un joc clàssic del nostre catàleg centenari. Fabricat per nosaltres! Es presenta un dau de fusta amb un color diferent a cada una de les seves cares i una caixeta vermella. El Mag/a es dóna la volta i demana a un voluntari que posi el dau dins la caixa i recordi el color que quedi a dalt. Amb un esforç telepàtic, el Mag/a encerta quin color ha escollit!

Ànecs i Gats: Quatre cartes gegants que en les seves cares tenen il·lustrades les figures d'un gat. Quan el mag afegeix una altra carta amb la figura d'un ànec totes es transformen en ànecs. Repeteix l'experiment afegint una altra carta amb la figura del gat i les cartes es transformen en gats. D'aquesta manera es pot repetir successivament. És un efecte mol adequat per a un públic infantil. Molt fàcil de fer i de fabricació pròpia d'El Rei de la Màgia. S'ofereix en cartes Jumbo de màxima calitat.

El Llibre i els Colors Màgics: S'ensenya una llibreteta amb les seve fulles en blanc. Amb un moviment màgic, apareixen tot de dibuixos en blanc i negre a la llbreta! A continuació, dins una caixeta hi han uns llàpissos de colors que desapareixen! I ara, tots els dibuixos de la llibreta estan colorejats!